Dec 11, 2014

ONSDAG

Mor her er en smule træt idag. Den lille dame var laaang tid om at falde i søvn igår. Det går ellers virkelig godt med at sove i hendes egen seng. Men hun har jo stadig ingen fast sengetid  (vi arbejder på det) og hver dag er forskellig. De fleste dage går det godt. 

Da det stod ned i stænger i går og vinden heller ikke var stille af sig, var det derfor oplagt at blive indendøre. Jeg havde egentligt andre idéer for dagen men, hvorfor følge dem når man nu ikke behøver! 
Det blev i stedet til en hel del julehygge og jeg fik til og med lavet en omgang konfekt. Det er jo bare fantastisk, hvad man når med sådan en glad og tilfreds baby :) 


Jeg har dog aldrig rullet marcipanen så hurtigt og de blev nærmest ligeledes kastet i chokoladen da det skulle overtrækkes. Jeg skal love for, at man lærer at skynde sig med sådan en lille én :-) Man vil jo så nødig at det skal ende i skrig så jeg skyndte mig at blive færdig inden. Det lykkedes! Så nu har vi konfekt til at tage med når vi på fredag skal mødes med en masse venner til en hyggelig aften med massere af 'svensk' julehygge. For mig er julen ikke rigtig uden god gìammeldags konfekt. Så må vi se, hvad svenskerne siger til det ;). Min egen svensker var i hvert fald godt tilfreds og slugte hurtigt en god håndfuld af portionen da han kom hjem fra arbejde.

Ellers. Jo, dagene går hurtigt synes jeg. Det er svært at forstå at det meget snart er jul. Vi har kun fået købt to gaver. Begge til Zoe. Måske vi snart burde komme i gang. Men på den anden side, så har vi heller ikke modtaget en eneste ønskeliste førend i dag. Vi når det nok. Jeg synes det er hyggeligt og jeg ser gerne, at det ikke bliver en træls ting som bare skal overståes. Og så er det jo perfekt at være på barsel. Så mon ikke det flasker sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme rigtigt i gang med indkøbene. Så får jeg da stillet shoppetrængen en smule. 


Nu blev det et lidt blandet indhold. Men men.. Vi har forresten fået juletræet op og pyntet det. Til stor glæde for Zoe som gerne ligger og kigger på det halve dage. Tænker at hun allerede er lige så stor fan af julen som hendes mor! Det er nu virkelig også hyggeligt med sådan et lille træ med lys og glimmer i hjørnet af stuen. What's not to like? Plastik eller ikke!


Tror jeg har nævnt i tidligere indlæg at vi gerne sover længe. Dog havde vi håndværkere som kom i morges, så vi måtte tidligere op. Men egentlig er det jo meget rart. Elsker egentligt tidlige morgener (når jeg altså får min nattesøvn vel at mærke). Det er skønt at få så meget ud af  dagen som muligt og faktisk nå at se en solstråle. Det er jo ret sparsomt med dem nu for tiden. Tror nærmest at det er mørkt heroppe kl. 15. Så trist! 

Jeg håber, at I nyder jeres torsdag og måske også kan se en ende på ugen og frem mod weekenden? Weekenderne er blevet så hellige for mig og jeg glæder mig også til den kommende. I weekenderne har vi nemlig far hjemme og massere af tid til at hygge sammen alle tre. Jeg kan derfor godt lide ikke at have weekenden overbooket med aftaler. Der skal være tid til også bare at være os :)

Nu håber jeg ikke, at dette indlæg var for forvirrende at læse. Jeg skal gøre et bedre forsøg på at skabe en rød tråd næste gang :)

Kram til jer
// Jo 

No comments:

Post a Comment