Dec 5, 2014

ZOE

Nu blev det vist på høje tid at få introduceret prinsessen som efter næsten 10 måneders venten endelig endelig kom til verden den 21. oktober. Hun havde det for godt i maven, så det endte med, at de måtte igangsætte fødslen. 43 +1 (15 dage over tid) blev jeg sat i gang og et døgn efter var hun endelig hos os. Og hvilken følelse! Jeg vil ikke gå i detaljer med fødslen, men det var en virkelig god oplevelse trods de smerter der følger med og alle gravide burde virkelig se frem imod det. Det er den vildeste oplevelse og jeg glæder mig og håber på, at jeg får lov til at opleve det igen.
 
Men nu til vidunderet. Hun er en stor pige eller lang skal jeg måske skrive i stedet. Hun var allerede dejlig stor ved fødslen (men hvem bliver ikke det, når de får serveret bager kager dagligt!) og hun fortsætter bare med at vokse rigeligt så her på hendes 6. uge vejer hun allerede seks kilo og måler 59 cm. Vi har nydt det første tid med hinanden og langsomt lærer vi hende at kende. Hun trives og elsker at ligge og hygge ved i vores skød. Hun er nu begyndt at smile rigtigt. Det går lige i hjertet. Det er sjældent at hun virkelig er ulykkelig (7-9-13) håber ikke jeg jinkser det ved at skrive det nu, haha!

Dagene er vitterlig fløjet af sted og nætterne med, så det er lidt svært at forstå at tiden virkelig går SÅ stærkt, selvom alle jo siger det inden. Timerne går afsindigt stærkt med amning, bleskift og vasketøj. Der kan hurtigt blive vasket tre maskiner – specielt med alle de ’uheld’ der sker ved puslebordet! (Hvorfor har ingen advaret om det inden ;) ) Ej, vi tager det med et smil. Det er vel en del af charmen ved et spædbarn.

Jeg har ikke rigtig fundet ud af, hvorvidt jeg har lyst til at dele billeder af hende her på bloggen, så indtil videre så får I dette fine billede af hendes små (læs: kæmpe) baby fødder. Jeg deler lidt billeder på instagram og engang imellem et billede på Facebook. Men jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om billeder i dette forum. I vil måske mene at der ikke rigtigt er forskel? Hvad synes I? Måske jeg alligevel ender med at vise jer lidt billeder i ny og næ herinde. Det er sgu svært at lade vær. Hun er jo dælme så fin, at det er svært ikke at vise hende frem ;)!

I dag ser vi frem til en længe ventet weekend, hvor der skal julehygges. Vi har været fraflyttet vores lejlighed i ti dage, så det er fantastisk at være tilbage (vores vinduer er blevet renoveret) og nu glæder jeg mig til at finde julepyntet frem fra kælderen og få pyntet vores plastik juletræ (det er stadig en joke for mig på 3. år, at vi faktisk har et plastik juletræ). Men men, ikke desto mindre skal det pyntes og det er så hyggeligt med lidt julepynt i lejligheden.

Nu hvor dette indlæg er tildelt Zoe, så bliver jeg nødt til lige at prale over den foregående nat. Hun har nemlig for første gang sovet i hendes egen seng HELE natten. Selvfølgelig med amme-pauser, men hun faldt bare så fint i søvn i sengen efter hver amning uden klynk eller noget. Så i dag er jeg en stolt mor :)  

Nu tror jeg at jeg vil få os begge gjort klar, så vi kan trille en lille tur med barnevognen, eventuelt en tur forbi supermarkedet, så vi kan få handlet lidt godt til weekenden. 

/Kram til jer 


No comments:

Post a Comment