ABOUT

MINE TO VERDENER er min personlige blog som skildrer mit liv i mine to verdener. 
I sommeren 2011 flyttede jeg til Stockholm for at leve sammen med kærligheden i mit liv. Samtidigt rejste jeg fra en verden som jeg var tryg i, en verden fuldt med kærlighed både fra og til veninder, venner og familie. Jeg har forsøgt at skabe en ny verden for mig selv i mit nye land (Stockholm) samtidigt som jeg forsøger fortsat at holde fast i min anden verden hjemme (i Danmark). At skulle opbygge en ny verden for sig selv i et nyt land og samtidigt holde fast ved det gamle kan til tider være svært at jonglere og det giver udfordringer på mange niveauer. Des mere tryg, velkendt og kærlighedsfuld min nye verden bliver des længere væk føles min anden verden. Det er skræmmende. At balancere mine to verdener er min vigtigste opgave, en opgave som jeg forsøger at stræbe efter at lykkedes med så godt som det er muligt. Ingen siger at det skal være let. Ingen sagde at det blev let.

Bloggen indeholder oplevelser fra begge mine verdener. Det er en personlig fortælling. Jeg er mig og ingen anden. Jeg fortæller ud fra hvad jeg oplever, elsker, ser og skaber. Ikke andet.

I oktober 2014 blev jeg mor til min datter Zoe.  Mine verdener er derfor alt mere blevet det rigere på ALLE måder. Zoe er omdrejningspunktet i mit liv og min hverdag og det jeg skriver om herinde vil derfor også selvsagt bære præg heraf.

Jeg håber at I har lyst til at følge med. 

2 comments:

  1. Hej. Jeg er på vej til at flytte til Stockholm og tænker du måske har lyst til at hjælpe mig med at blive kendt med byen. Jeg har Filippa på 5 mdr og kunne godt bruge nogle tips !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Malou! Tak for din besked :-) Det lyder spændende, at I er på vej til Stockholm. Mon I er vel ankommet og faldet på plads? Jeg vil meget gerne hjælpe dig med tips. Spørg endelig løs, så kan jeg se om jeg kan hjælpe dig :-) KH Jo

      Delete