Jun 22, 2014

NÆSTE STOP: OSLO

Så er kufferten pakket og jeg putter allerede under dynen, klar til at indtage min skønhedssøvn. Jeg er helt smadret efter en dag med udendørs aktiviteter og børnepasning af to små. Det er hårdt arbejde det der med børn. Men også vildt hyggeligt. Jeg tror samtidigt også at det er noget helt andet med ens egne børn, dem kender man jo. Forhåbentligt ;) Jeg har puttet under dynen siden vi kom hjem. Endnu engang mærker jeg her efter, at jeg har gået over evne og måske været liiige en tand for aktiv i forhold til hvad kroppen kan. Men men. Kæresten har været fantastisk. Jeg fik serveret aftensmaden i sengen og han pakkede kufferten mens jeg fint fortalte hvad der skulle pakkes. Team Work siger jeg bare :) Til gengæld får han lov til at se fodbold hele aftenen uden den mindste klage fra mig, så jeg tror nu også at det er luksus for ham ;) 

Tusind tak for jeres tip på sms og i inboxen forresten. Det er skønt at få gode råd med fra jer der har været i Oslo allerede. Nu har vi en masse gode ideer til, hvad vi skal se de fire dage vi er der. 
Det som gør denne ferie helt anderledes end nogen anden ferie jeg har været på, er, at intet er planlagt. Det er SÅ underligt for mig og samtidigt skønt. Skønt at bare give slip og ikke have alt planlagt ned i mindste detalje som jeg ellers altid har. Det bliver bare at tage én dag af gangen og så se det vi når. Det er egentligt helt okay at gøre det sådan, bare meget uvant for mig. Er helt sikker på, at det hænger sammen med graviditeten og at forventningerne til, hvad der er muligt langsomt falder i tempo. Vi når det vi når og det bliver super godt :) Har det også været sådan for jer andre? At man langsomt lærer at både energi og temperamentet ikke gider at ligge at drøne rundt i det samme tempo længere? Er det mon en langsom tilvænning til det liv der venter på den anden side af prinsessens ankomst? Uanset så ser jeg det virkelig ikke som en dårlig ændring og jeg er helt sikker på, at min bedre halvdel synes det er helt fantastisk at jeg ikke er helt oppe at ringe over planlægning og rejsestress :)

Jeg har ikke nogen billeder som egentligt passer til teksten i dette indlæg, men I får lige det her selfie i stedet. Jeg synes jeg ser så afslappet ud, så egentlig passer det nok ude mærket til teksten :)


/Jo - Vil slukke og lukke computeren. Har ellers gang i den helt store research af sengetøj og andet tilbehør til børnesenge. Kan dele lidt med af mine ønsker på den front når jeg er hjemme igen. 

Rigtig god uge og ferie til de af jer der også har det!

No comments:

Post a Comment