May 11, 2014

MIN NYE HVERDAG

For nogle dage siden afslørede jeg en helt speciel lille hemmelighed som jeg har gået med i godt og vel 20 uger, da jeg postede et billede på min instagram med hashtagget #minnyehverdag <3
Til alle jer der har set billedet - tak for alle de søde ord, det varmer. Det er sådan en særlig og speciel tid jeg befinder mig i. Jeg elsker hvert et sekund af den. Dette er noget jeg har villet altid og så længe jeg husker. Det er helt fantastisk og jeg føler mig virkelig heldig, at jeg får lov til at opleve at være gravid og mærke mit barn vokse i maven. Det er helt vidunderligt.

Min hverdag har allerede taget en anden form. Jeg har fået andre interesser, eller måske ikke andre interesser, men i hvert fald flere og nye interesser. Jeg er ikke længere fokus i mit eget liv og det føles så skønt at give min energi til et andet menneske énd mig selv. I 30 år har jeg været fokus for mit eget liv, mine tanker, mine behov og mine drømme. Jeg er mere end klar til at give den energi videre til min lille guldklump. Det føles rigtig rart at vide, at jeg selv har opnået det jeg gerne ville og jeg føler mig mere end nogensinde klar til min nye hverdag og til at blive nogens mor :-) 

Jeg har ikke rigtigt vidst, hvad jeg skulle poste for indlæg herinde i lang lang tid. Derfor har jeg valgt bare ikke at poste noget, men nu er jeg klar til at dele nyheden med jer og jeg glæder mig til at dele glimt fra min nye hverdag med jer herinde. 

Jeg kan fortælle jer, at prinsessen som vokser sig og stor og fin inde i min mave, nu officielt allerede har en større garderobe end hendes mor. Nu skal det lige siges, at min garderobe jo er indskrænket en del siden maven begyndte at vokse, da jeg har måtte opgave meget af mit dejlige tøj i str. 36, da det simpelthen strammer for meget på maven. Det gjorde det allerede tidligt synes jeg. Jeg havde ellers en drøm om en super trendy graviditet og muligheden for at blive i mit eget tøj, men sådan skulle det ikke være. Dog klager jeg ikke, det har jo kun givet anledning til en del lovlig shopping og de af jer som kender mig, ved jo, at det passer mig vældig godt ;-) Men ja, tilbage til udgangspunktet, jeg er altså kommet til at shoppe en hel del siden jeg i mandags fandt ud af, at det er en lille pige vi skal have. Det er jo nærmest umuligt at købe kønsneutralt tøj til babyer med mindre man vil have en kridhvid garderobe. Jeg synes nu det er en smule sjovere med lidt farve og mønstre. Men det har jeg da så sandelig også fået implementeret, kan jeg konstatere!

Så ja, mine kommende indlæg herinde får måske et lidt andet præg. Det hele skal selvfølgelig ikke handle om baby, men det er blevet en stor del af min identitet at forberede mig til min nye hverdag som venter frem for mig, og jeg vil elske at dele lidt glimt fra den med jer <3

Jeg håber I har en fantastisk søndag. Jeg har netop nydt lidt godt fra bageren og en god kop kaffe. Det kan anbefales skal jeg love for :-) 


No comments:

Post a Comment