Jul 23, 2015

PROJEKT: MALING AF KØKKEN

Pt ligger jeg og slapper af på sofaens i min svigermors lejlighed! Zoe sover sødt i hendes nye rejseseseng på den anden side af døren. B er hjemme i lejligheden og pusle med det sidste af projekt: male køkken. Vi har nemlig været i fuld sving de sidste par dage med at male de to vægge som hører til køkkenet i vores køkken/stue. 

Hold nu op. Det er et projekt at gøre i stand når man har en lille. Selvom vi nu er færdige og det jo er gået rigtig godt så har jeg da ønsket mange gange at vi havde midlerne til at betale os fra det. Egentligt havde vi også regnet med at ordne vores soveværelse.. men, det er besluttet, at det bliver i anden omgang når vi lige får snøvlet os klar til sådan et projekt igen. Hatten af for alle jer 'Gør det selv' typer. Jeg duer ikke til det. Åbenbart. Eller måske jeg gjorde, præ barn? Anyways, det er helt sikkert, at vi skal købe en lejlighed der så godt som står færdig, når vi nu engang om snart skal købe større. 

Men nu ligger jeg altså her og slapper af og glæder mig til at skulle hjem igen i morgen og komme fint på plads igen. Vi havde ikke lyst til at sove i malerdunsten med Zoe, derfor har vi fået lov til at overnatte i Bs mors lejlighed. Hun er ikke hjemme så vi er her alene og det føles næsten som en lille ekstra mini-ferie i ferien :-) Som vi også virkelig nyder. I ved jo at vi har været hjemme på sommerferie i Danmark. Det var den bedste og hyggeligste ferie som jeg da også gerne vil dele lidt billeder fra. Det må blive i et andet indlæg. Nu handler det jo om køkken ;) 

Da jeg ikke synes om billedløse indlæg får I lige ét af Zoe i hendes nye rejseseng. Optur at Farmor har købt sådan en til hende :) 


Hun blev forresten 9 måneder i går. Havde næsten glemt det i alt det her malerhalløj. Hvordan kan hun allerede være 9 måneder? Det er for vildt! Hun er det bedste jeg ved og det er ånsvagt hvor meget man kan elske sådan en lille én <3 Jeg har lært hende at lave kysmund, så det får vi en del sjov ud af. 

B kom præcis ind af døren så jeg vil afslutte. Vi er begyndt at se Fresh Prince of Bel-Air igen, så mon ikke aftenen står på et par afsnit. Altså nostalgitrip haha! No comments:

Post a Comment