Nov 10, 2013

MINE TO VERDENER

Velkommen til mit nye univers!
Jeg har længe ville skabe rammerne for et nyt univers. Det har jeg hermed gjort! Dette er et mere personligt univers. Et univers som forhåbentligt kan skabe en kortere afstand mellem mine to verdener i Danmark & Sverige.

I dette første indlæg vil jeg gerne dele den tekst med jer som beskriver bloggens udgangspunkt. Jeg har ingen faste indlæg, tider og rammer herfor. Jeg kommer til at blogge når jeg har noget på hjertet, en historie at fortælle eller små hverdagsglimt at dele. Jeg håber at I har lyst til at følge med, lyst til høre om små glimt fra mine to verdener og mit forsøg på konstant at balancere og forene disse. 

Xx Jo

"MINE TO VERDENER er min personlige blog som skildrer mit liv i mine to verdener. 
I sommeren 2011 flyttede jeg til Stockholm for at leve sammen med kærligheden i mit liv. Samtidigt rejste jeg fra en verden som jeg var tryg i, en verden fuldt med kærlighed både fra og til veninder, venner og familie. Jeg har forsøgt at skabe en ny verden for mig selv i mit nye land (Stockholm) samtidigt som jeg forsøger fortsat at holde fast i min anden verden hjemme (i Danmark). At skulle opbygge en ny verden for sig selv i et nyt land og samtidigt holde fast ved det gamle kan til tider være svært at jonglere og det giver udfordringer på mange niveauer. Des mere tryg, velkendt og kærlighedsfuld min nye verden bliver des længere væk føles min anden verden. Det er skræmmende. At balancere mine to verdener er min vigtigste opgave, en opgave som jeg forsøger at stræbe efter at lykkedes med så godt som det er muligt. Ingen siger at det skal være let. Ingen sagde at det blev let.

Bloggen indeholder oplevelser fra begge mine verdener. Det er en personlig fortælling. Jeg er mig og ingen anden. Jeg fortæller ud fra hvad jeg oplever, elsker, ser og skaber. Ikke andet.  

Jeg håber at I har lyst til at følge med."

2 comments:

  1. Spændende Jo - mange af de samme tanker går jeg med:-) Glæder mig til at hører mere.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvor dejligt at du har lyst til at følge med Mille og rart at vide at der er nogle at dele de mange tanker med :-)

      Delete