Oct 19, 2015

BEDSTE WEEKEND

Det har bare været den bedste weekend. Så selv om det ikke blev til mange timers søvn i nat, så er jeg fuld af god energi ovenpå weekenden. Det er rart. Og så sker der bare SÅ mange gode ting de kommende dage som jeg glæder mig over og til.

I dag fylder min prins år. 30 år til og med. Det var vi ude at fejre i weekenden og jeg havde inviteret på lækker mad på AG'S her på Kungsholmen. Det får 6/6 fra os. Hold nu op det var lækkert. Tror at det kan være det bedste stykke kød jeg nogensinde har spist. Og det siger jo ikke så lidt! Det var rart at komme ud og få lidt kærestetid også. Det er hyggeligt og det er jo ikke så ofte at vi får det prioriteret. Derudover har weekenden også budt på babysvømning og tur på legepladsen. Zoe og jeg er jo også afsted på legepladsen i hverdagene men det er hyggeligt at være afsted alle tre og ikke mindst når det er med kaffe i termokoppen. Det varmer lige lidt ekstra :-) Babysvømningen var jeg spændt på. Det er ved at være mange måneder siden at vi afsluttede Zoes første sæson. Men hold nu op det var et hit. Hun sprællede af iver da hun så basinet.

I morges vækkede vi B med fødselsdagssang og morgenbord. Zoe havde købt en bog og par jeans til hendes far. Min gave har han fået. Han fik flybillet og billet til Arsenal fodboldkamp i London som blev indløst først på måneden - Det var vist et hit 😉 I aften kommer svigermor til middag og lidt mere fejring af B og så lige om lidt. På onsdag helt præcist. Der bliver Zoe 1 år. Det er vildt, så det bruger vi så lige resten af måneden på at fejre. Både med vores familier og alle Zoes kammerater. Det bliver en fest!

Kram og god mandag til jer!No comments:

Post a Comment